Jayway

Roundtable events

Back to All Events

transport & logistics tech.

  • Jayway Malmö 10 Hans Michelsensgatan Malmö, Skåne län, 211 20 Sweden (map)
Comp_1.gif

Industrin för transport, lager och logistik är under stark utveckling just nu, men den logistiska revolutionen har egentligen pågått sedan den första användningen av ångkraft. Stark ekonomi, e-handelns framväxt och smarta, mer hållbara lösningar har drivit utvecklingen från elektricitet och löpande band till digitalisering, automation och intelligent teknik. En utveckling som sker i rasande fart och skapar helt nya möjligheter. Vi diskuterar de viktigaste trenderna på den svenska marknaden just nu och vilka utmaningarna landets transport- och logistikchefer står inför.

Earlier Event: June 18
cleantech.
Later Event: November 8
foodtech.