Jayway

services

0033-20181005_0952_2572.jpg

hvad vi laver.

 

mobil.

 

Overalt ser du mennesker interagere med deres smartphones og alle pile peger imod en verden, hvor din smartphone er din primære indgang til internettet og digitale oplevelser.

I samspil med en cloudløsning, er de mobile platforme en enestående mulighed for at nå ud til jeres brugere og afprøve nye ideer hurtigt.

Vores specialister indenfor mobiludvikling kan hjælpe jer med at udnytte de mobile platforme optimalt og hjælpe til med at træffe de rigtige beslutninger, når der skal udvikles en mobil app strategi.

Jayway har udviklere og designere til at alle relevante platforme og teknologier. Fra native Android og iOS til crossplatformteknologier som React Native og web.

 
 

51,89% 

af al internettrafik i Q2 2018 kom fra en mobil enhed.

 
 

cloud.

 

Med en øget digitalisering af din forretning, kommer en øget afhængighed af at kunne udvikle software hurtigt og effektivt. Dertil kommer, at brugerne har stadig højere forventninger til de digitale oplevelser de møder. 

En effektiv og moderne cloudløsning åbner op for hurtigere time-to-market, effektiv test af nye koncepter, indsamling og analyse af data, product-as-a-service, udrulning af opdateringer og forbedringer og muligheden for at binde oplevelsen sammen med nye digitale kanaler.

Jayway har været Microsoft Partner siden 2003 og Amazon Reselling Partner siden 2015 og har udviklet cloudløsninger for store internationale virksomheder som IKEA og SONY.

 
 

At komme i skyen lyder kompliceret, men er det ofte ikke. Faktisk har det aldrig været lettere end det er i dag, men der er faldgruber, som man skal være opmærksom på, inden man går i gang.

 

design.

Designeren er brugerens repræsentant i et udviklingsteam, og har hermed ansvaret for at hver feature i et koncept giver brugeren værdi. Vi arbejder ud fra den erfaring at forretningens potentiale realiseres, når den digitale løsning er relevant for brugeren og får en naturlig plads i brugerens hverdag.

IMG_8934.JPG

Designeren er med til at sætte den rigtige retning når noget nyt skal udvikles. Designere driver research, idégenerering, og koncept-udvikling, både i starten af et samarbejde, men også løbende under udviklingen. De har en aktiv rolle i den agile udviklingsproces, når hver del af en løsning skal udarbejdes, gennemarbejdes, testes, forbedres på, og videreudvikles.

Designerens ansvar er at se udfordringer fra forskellige perspektiver og finde kreative måder at løse udfordringer på. Jayways designere opererer i et felt hvor de skal se potentialer og løsninger. Samtidig skal de forholde sig kritisk til de mange muligheder der opstår. Sådan bidrager designere til at sikre, at Jayway’s digitale løsninger finder en vedvarende plads i brugerens verden, skaber engagement, og kan opfylde forretningsmæssige mål.

 

 

jaylab.

 

Jaylab er placeret ved vores kontor i indre Københavns. Her udforsker vi, designer og udvikler nye spændende IoT-koncepter. Labbet er det perfekte mødested til workshops, design sprint og tech innovation.

I labbet kan du skabe værdi fra dine idéer og afprøve de nyeste tech gadgets. Sammen med Jayways ekspert-udviklere og nysgerrige designere, giver det de perfekte rammer for udvikling af kreativ teknologi.

Labbet er fuldt udstyret med smart things og adgang til alle de platforme der kan smartificere din forretning. Medbring dine idéer eller devices og dit team og lad os udforsket, designe og udvikle sammen!

Jaylab.png